Asuntoarvio ilmaiseksi

asuntoarvio ilmaiseksi

Myymässä asuntoa?

Asunnon myynti alkaa asuntoarviosta. Tulen mielelläni antamaan hinta-arvion asunnostanne ilmaiseksi, eikä se velvoita mihinkään. Toimialueeni on Helsinki, Espoo ja Vantaa. Saatte samalla hyvän, juuri teidän tilanteeseenne sopivan välitystarjouksen. Lisää minusta tästä linkistä.

Arviokäynnit ovat asunnon myyjille hyvä tilaisuus katsastaa kiinteistönvälittäjiä.
Kun vertailet välittäjiä ja välityspalkkioita, kannattaa kiinnittää huomiota mitä palkkioon sisältyy.

Tässä hyviä syitä pyytää juuri minut käymään

  • Asuntoarvio on ilmainen, eikä velvoita mihinkään. Sinulla siis ei ole mitään menetettävää, mutta käyntini jälkeen tiedät mitä moderni ja tehokas kiinteistönvälitys tarkoittaa.
  • Kokeneen ammattilaisen huolellinen hinta-arvio, joka perustuu kolmeen elementtiin. Sinä hyödyt siitä, että hinta-arvioni on luotettava ja todenmukainen. En lupaile kuuta taivaalta, vain että saisin asuntonne myytäväkseni. Jos nykyinen asunto on osana uuden asunnon hankkimista, tulee rahoituslaskelman olla realistinen.
  • Mikä tahansa kodinvaihdossa askarruttaakin, minulla on siihen ratkaisu. Voit kysyä mitä tahansa ja saat vastauksen. Kun asumisen tarpeet muuttuvat, minun työni on keksiä niihin ratkaisu. Hyödyt tietotaidostani ja kontaktiverkostostani heti alkumetreiltä aina uuteen kotiin asti ja vielä sen jälkeenkin.
  • Asuntokauppaa tehdään oli ajat mitkä hyvänsä. Hyvä markkinointi, kunnolliset työvälineet, kaupantekijän asenne ja myyntitaidot varmistavat, että kauppaa tehdään oli markkinatilanne mikä hyvänsä.

Soita P. 045-8932189

Asuntoarvio myös etänä

Covid-19 -viruksen myötä tällä hetkellä on vältettävä kaikkea ylimääräistä kanssakäymistä. Vastuullisuus myös tässä on tärkeää ja siksi asuntoarvio voidaan tehdä myös etänä, jolloin käytämme Zoomia, WhatsAppia tai jotain muuta yhdessä sovittua sovellusta. Digitapaamisessa saat samalla tavalla asunnostasi luotettavan hinta-arvion ja myyntisuunnitelman.

Myös myyntitoimeksianto tehdään sähköisesti etänä ja sen voitte allekirjoittaa omilla pankkitunnuksillanne kotisohvalla.

Asuntoarviosta uuteen kotiin vaivattomasti

Kiireinen arki tuli tutuksi silloin, kun omat lapset olivat pieniä ja asuivat vielä kotona. Pitkän työpäivän päätteeksi oli mentävä vauhdilla lasten harrastuksiin ja omastakin kunnosta tuli pitää huolta. Siihen sirkukseen en kaivannut yhtään turhia ohjelmanumeroita. Olisipa silloin ollut joku, jonka kanssa olisi voinut suunnitella vaivattoman asunnon vaihdon.

Näistä lähtökohdista haluan olla avuksi myös teille. Asunnon arvioinnin lisäksi käytössänne on markkinoiden kattavin palvelupaketti siivouksesta muuttopalveluihin, ja paketti räätälöidään juuri haluamallanne tavalla. Te päätätte ja valitsette ne palvelut, jotka haluatte.

Entä myynti?

Kun otan asunnon myyntiin, vien sen myös maaliin. Jos jostain syystä kävisi niin, etten onnistuisikaan, niin se ei sitten maksa mitään. Siis ei kuluja, jos ei kauppaa. Tämä on vakuutukseni sinulle, ettet menetä mitään. Vuosikymmenien myyntikokemus, jota päivitän jatkuvasti, yhdistettynä kiinteistönvälityksen uusimpiin välineisiin ja teknologiaan, varmistavat kauppojen onnistumisen.

Asunnon huolellisella valmistelulla myyntiä varten saamme huippulaadukkaat markkinointimateriaalit. Laaja näkyvyys ja erottuminen portaaleissa, sekä mm. tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa takaavat lyhyemmän myyntiajan ja paremman myyntihinnan.

Isoista kaupoista kun on kyse, niin luonnollisesti myös turvallisuus on tärkeää sekä ostajalle, että myyjälle. Siksi myyntimateriaalimme ja kauppakirjamme ovat aina lakiosastomme tarkistamia.

Jäikö asunto myymättä?

Hyväkään välittäjä ei aina onnistu, varsinkaan jos on mennyt lupailemaan liikoja. Asuntoja jää yllättävän paljon myymättä. Se on myös se syy miksi minusta aikoinaan tuli kiinteistönvälittäjä ja se on edelleen se syy miksi rakastan työtäni. Koen, että minua todella tarvitaan ja joskus leikkisästi sanonkin, että olen siivooja. Siivoan toisten jälkiä myymällä ne asunnot, jotka joltain toiselta jäivät myymättä. Syy siihen, miksi minä onnistun siinä, missä joku toinen ei onnistu on yksinkertainen. Jutellaan siitä, kun tavataan.

Ota yhteyttä. Tehdään unelmista totta!

Nopeimmin tavoitat puhelimella 045-89 32189


Asiakkaiden kokemuksia

Toolo:

”Excellent customer orientation” 

Ostaja, Töölö:

”Hienoa kaikin puolin” 

Markku Kalenius:

”Timo Kanerva hoiti kaikki kauppaan liittyvät toimet täsmallisesti ja sovitun mukaisesti.” 

Vilja Maria ja Jukka Raittinen:

”Olimme erittäin tyytyväisiä asunnon myyntiprosessiin kaikin puolin. Kiitos!” 

Mari Liimatainen:

”Olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan, joka möi juuri ostamani asunnon.” 

Aivar Alviste:

”Huippu hyvä myyntimies, olen todella tyytyväinen.” 

Annika Vihavainen:

”Asiantuntevaa palvelua.Voin ehdottomasti suositella myös muille Timo Kanervaa.” 

Yli 100 asiakkaiden antamaa arviota lisää välittäjäkortillani: 
https://kahdeksas.fi/timo-kanerva (aukeaa uuteen ikkunaan)

Välityspalkkio palvelupaketista riippuen:

Perinteinen 2,8% +600€ (sis.alv), Premium 3,6% +900€ (sis.alv), Kahdeksas päivä 4,5% +1200€ (sis.alv)