Saunalahti asuinalueena

Saunalahti asuinalueena

Saunalahti on asuinalueena moderni ja nuorekas. Saunalahdesta kun puhutaan, mieleen tulee ensimmäisenä merelliset maisemat, veneily ja luonnonläheisyys. Katso löytyisikö tältä sivulta uusi kotisi?

Mikä Saunalahdessa houkuttelee

Saunalahden asuntoja jo useamman myyneenä minulle on muodostunut selkeä kuva siitä mikä vetää ihmisiä Saunalahteen. Jos tuon mahdollisimman lyhyesti tiivistää, niin merellinen sijainti ja uudet modernit asunnot ovat ne ykkösjutut. Veneily on usein myös yhdistävä nimittäjä.

Laita lenkkarit jalkaan ja lähde lenkille raikkaaseen luontoon. Tai hyppää fillarin selkään ja suuntaa Espoon Rantaraitille. Tee löytöretki salakuljettajien jalanjäljille ja käy uimassa rannalla, jonne aikoinaan salakuljettajat purkivat kuormansa.

Saunalahti ilmasta katsottuna
Saunalahtea ilmasta katsottuna

Saunalahden asunnot

Saunalahden asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan moninaisia ja sekin on yksi syy miksi moni valitsee uuden kotinsa juuri täältä. Ihmiset ovat erilaisia ja mieltymykset ovat erilaisia, ja täällä Saunalahdessa on tarjolla hyvinkin erikoisia pohjaratkaisuja.

Magneettikatu 9, kaksio 49,5 m2
Mitäpä pidät tästä 49,5 m2 kulmahuoneistosta, jossa valoa tulee kolmelta sivulta.

Eikä pelkästään pohja, vaan isot lasitetut parvekkeet ja isot ikkunat, joista tulee paljon valoa. Saunalahdesta löydät varmasti mieleisen.

Saunalahtea on rakennettu viime vuosina hyvinkin ahkerasti ja uusia asuntoja on tällä hetkellä tarjolla runsaasti. Rakentaminen tulee vielä jatkumaan pari vuotta, mutta sitten alkaa alue olla valmis. Kun metro suunnitelmien mukaan kulkee vuonna 2023 Kivenlahteen, on valmiiden asuntojen tarjonta pienentynyt huomattavasti.

Saunalahdessa myytävänä

Tällä hetkellä meillä on Saunalahdessa tarjolla hyvä valikoima heti vapaita asuntoja:

Meriviitantie 6 olohuone
Meriviitantie 6, 74,5 m2, 3h+k+s+p
Ihanat metsänäkymät! Vmh 299 000 €
Klikkaa lisätiedot

Katso lisää vaihtoehtoja myyntikohteet-sivulla, tai ota yhteyttä lomakkeella.
Nopeimmin ollaan asian ytimessä, kun soitat p. 045-8932189

Jos harkitset asuntosi myyntiä, niin kauttamme löydät myös ostajan nopeasti ja vaivattomasti.


Saunalahden koulut ja päiväkodit

https://www.espoo.fi/saunalahdenkoulu
https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/espoonlahti/saunalahden_paivakoti
https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/espoonlahti/paapuurin_paivakoti
https://touhula.fi/paivakoti/espoo-touhula-vekaralahti/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.